Marcus Cato Happy

Mitt uppdrag som projektledare och rapportskrivare för att se hur vi kan bredda arbetsmarknaden för unga i Blekinge närmar sig sitt slut. Kanske att det förlängs med en månad eller två för att sprida det jag kommit fram till, men jag har ingen garanti för det just nu. Därför får jag utgå från att jag efter nästa vecka står utan jobb och bara har mitt företagande att förlita mig på. Och uppdragen är ännu inte på den nivån, att jag kan leva fullt ut på det. När dessutom sommaren nalkas går all verksamhet ner, från midsommar till skolstart brukar det vara stiltje i föreläsnings- och konsultvärlden. Av den anledningen behöver jag din hjälp.

Har du eller någon du känner till behov av mig, antingen som anställd eller genom mitt företag, hör av dig! Det kan vara ett sommarjobb, en längre eller kortare anställning på deltid, ett uppdrag som konsult, en föreläsning, en workshopledare, vikarierande chef eller ett projekt som ska skrivas. Ja, egentligen vad som helst. Jag är öppen för det mesta just nu och kan jobba både kväll eller helg om så behövs.

Eftersom jag har en blandad erfarenhet länkar jag till min profil på LinkedIn och du kan också läsa mer om mig här. Eller vilka tjänster jag kan erbjuda här. Referenser kan naturligtvis lämnas och jag kan definiera mer noggrant vad jag kan bidra med på förfrågan. Oavsett uppdrag får ni en driven och intresserad person som brinner för människors välmående och utveckling.

Och för att krydda det lite för dig som hjälper mig ger jag 500 SEK i presentkort (var får du välja) till dig/er som skapar kontakter som leder till ett faktiskt uppdrag eller anställning. 🙂

Vi ses i en gladare och lyckligare morgondag!

Happy Cato