nytt bokavtal

Idag skrev jag under ett nytt bokavtal med förlaget om utgivning av en ny bok. Jag vill hålla lite till på vad exakt den kommer handla om, men temat är humor och golf.

Det här blir den fjärde fysiska boken jag ger ut, plus den gratis E-bok om lycka du hittar här på hemsidan. Jag håller på med den tredje delen i serien om Fyrvaktarens son och draken. Jag är knappt halvvägs in i råmanuset och jag hoppas att jag har tid samt ork att få ut den innan jul.

Nytt jobb väntar

Förutom ny bok så skrev jag också på ett nytt anställningsavtal förra veckan! Jag ska börja jobba som affärscoach på Skövde Science Park där jag kommer hjälpa entreprenörer som har en affärsidé inom tech att utveckla den och förhoppningsvis växa det till ett ordentligt företag. Jag är superexalterad över detta eftersom jag brinner för entreprenörskap och utvecklingsfrågor. Happycato.se och företaget lever vidare, men jag kommer fortsatt inte aktivt söka uppdrag, utan tackar ja till de förfrågningar som kommer in. Plus att jag fortsätter bokskrivandet.

Det kan dock bli så att det tar mycket energi och jag ska få ihop familjelivet också (känns konstigt att säga det… :D), så därav vågar jag inte utlova att den tredje delen hinner bli klar till jul. Plus golfsäsongen såklart, den startar ju nu! Den är högre prioriterad än bokskrivandet! 😀

Nästa vecka ska jag göra skrivarworkshops med tre åttondeklassare på en skola i Blekinge. De har alla läst första delen av Fyrvaktarens son och draken. Om några veckor ska jag ner och göra ytterligare tre workshops med samma årskurs. Samma vecka har jag också en halvdags workshop med en arbetsplats i samma område med tema välmående och lycka. Dessutom passar det utmärkt eftersom första omgången av SGF:s seriespel för H40 förlagts på Sölvesborgs GK, så jag kan åka ”hem” och tävla. 🙂

Bokförsäljning

Jag har under vintern försökt kartlägga ställen att komma ut och sälja böcker på. Närmaste tillfället kommer bli i samband med LitteraLund i Lund. Söndagen den 14 april kommer jag finnas på Kulturen mellan 13.00-16.00. Sedan blir det troligen Killebomfestivalen och Östersjöfestivalen i juli samt Kristianstad bokfestival i augusti. Förhoppningsvis har jag också möjlighet att få återkomma till Hanö och vara med på Hanödagen som också är i juli. Under hösten hoppas jag få vara med på Kronobergs bokmässa, Skaraborgs bokmässa och Torslanda bokmässa. Jag håller också tummarna för att Osby återkommer med bokmässa i höst.

Har du tips på andra bokmässor eller ställen jag kan sälja mina böcker? Hör då gärna av dig med tipset på marcus@happycato.se.

Jag hoppas också du ser fram emot att läsa min nya bok. Den kommer inte bli tjock och den har bilder, så även ni som hatar böcker kan uppskatta den! 😀 Fast kanske mest om du gillar golf…

Vi ses i en gladare och lyckligare morgondag!

/Happycato