Livet handlar om ständiga prioriteringar. En utgångspunkt i mitt eget liv är att ibland göra det som behöver göras här och nu, för att få belöningen längre fram. Det är så det är precis nu.

Denna veckan drar vi igång våra utbildningar för blivande arbetsplatsambassadörer i Blekinge. Det innebär ett två-dagars internat denna vecka, följt av ett nytt internat nästa vecka. Sedan intensiv planering några dagar innan vi kör första halvdagsutbildningen för respektive grupp. För min del innebär det att jag just nu jobbar heltid i min normalt sett 60 %-tjänst. Jag har ansvar för två pass på internatet, ett kring hur vi skapar framgångsrik internkommunikation, samt en föreläsning om min paradgren den välmående organisationen. Utöver det är jag delaktig i det mesta de två dagarna. För att sedan också ha huvudansvaret för vår första halvdag kring attityder, värderingar och beteenden.

Det här kommer bli skitkul att göra. Jag får betalt för att göra det jag älskar och får bidra till att skapa bättre arbetsplatser och mer välmående individer. Fast det är också intensivt, vilket gör att jag just nu går på sparlåga i mitt egna för att energin ska räcka till. Att planera en gedigen utbildning från grunden, inklusive en helt nyproducerad föreläsning tar sin tid. Som tur är har jag två fantastiska kollegor att göra det mesta med.

Den 15 februari är det åter till ett mer normalläge och då tänker jag lägga mycket mer fokus på blogg, sociala medier och att hitta nya vägar att sprida lycka på! Dessutom kör jag ju nu 100 % som anställd, i en tjänst som är på 60 %. Vilket innebär att jag just nu tjänar in två dagars ledighet varje vecka, som kan tas ut i sommar för att göra saker som är roliga. Det är en perfekt prioritering vad gäller att göra jobbet nu och få belöningen längre fram. Speciellt när jobbet jag gör nu är kul! 🙂

Med det här vill jag ha sagt att ni får ha lite tålamod om det inte dyker upp massor av inlägg på ett tag. Jag har inte några mängder i lager helt enkelt. Min förvirrade hjärna hade glömt tacka ja till vårens deltidsstudier, så jag har åtminstone fått lite mer tid över än vad jag hade planerat. 😀

Vi ses i en gladare och lyckligare morgondag!

Happy Cato