I veckan ringde P4 Blekinge som hade stött på mitt förra inlägg på Instagram om ovisshet och ville höra hur jag hanterar den. Jag berättade bl.a. att jag brukar tänka ”What the f-ck!”, vad är det värsta som kan hända? ? Det är taget från filmen Risky Business med Tom Cruise och är i sin helhet:
Every now and then, saying ”What the F-ck”, brings freedom. Freedom brings opportunity, opportunity makes your future. 

Det är ett filmcitat jag tagit till mig. Igår valde jag att säga ”What the f-ck” och sa upp min lägenhet, utan att ha något att flytta till. Den 29 februari blir jag bostadslös. Redan den 15 januari tar min deltidstjänst i Karlshamn slut. Det skapar frihet! Och friheten skapar möjligheter! ? Och jag känner bara lycka i det!

Ett annat citat, eller det är egentligen en låttitel av Colin Hay (sångaren i 80-talsbandet Men at Work) är ”I’m waiting för my real life to begin” är en titel som jag haft i huvudet i många år. Det är dags att börja leva mitt riktiga liv fullt ut! Var, vad och hur det ser ut vet jag inte riktigt, men att det går ut på att göra världen lite lyckligare är helt klart! ?

Hoppas du säger ”What the f-ck” till något som förbrukat sin roll i ditt liv, så att du kan göra plats för något bättre! ?

Vi ses i en gladare och lyckligare morgondag!

Happy Cato