Marcus Cato Sölvesborg happycato.se u

För en dryg vecka sedan la jag ett Instagraminlägg där jag skrev om att jag hade haft en vecka med låg energi och att jag behövde använda mina verktyg i lyckolådan.

Det är som är så gött är att verktygen funkar! De senaste dagarna har jag återfått energin. Dessutom har det medföljt både inspiration och vilja att göra mer.

En av de sakerna som i stunden kan ta energi, men som långsiktigt ger massor, är samtal med nya människor. Att få ta del av andra människors berättelse, fantasi och världsbild är en av de finaste saker jag vet. De senaste dagarna har varit laddade med det. Och det är jag oerhört tacksam för.

Igår fick jag dessutom en ytterst välbehövlig massage. Jag lämnade den som en ny människa. Spänningar i kroppen påverkar oss och massage får bli ett permanent inslag i mitt liv framöver. Jag lever ett alldeles för aktivt liv, i kombination med 2 meter kropp, för att låta bli…

Och sedan massa andra små, små saker som eldat på lyckan. Som att få se Mando Diao, att träffa Doris, att slå min bästa vän i shuffleboard ( 😉 ), spelat bra golf och lite hotellfrukost. Och inte minst en inre lyckokänsla som bara dök upp från ingenstans på Hässleholms tågstation. En sån där som bara säger att livet är jäkligt gott att leva! 🙂 Och dessutom kom en fortsättning upp i mitt huvud för ett av mina bokmanus som jag kört fast i. 🙂

Energi, lycka och livet är ibland som en berg- och dalbana. Jag jobbar alltid på att dalarna inte blir så djupa och att de snabbt stegras till en ny lyckonivå. 🙂 Ibland medvetet och ibland omedvetet. Som att min hjärna lärt sig att hitta ljuspunkterna och den inre passionen!

Vi ses i en gladare och lyckligare morgondag!

Happy Cato